Шефката на Локо Пд Галя Топалова тушира слуховете, че Емил Наков се връща на работа в управлявания от нея клуб. Бизнесдамата, която в момента е в чужбина, се е запознала с информациите за назначението на бившият директор на „смърфовете” в интернет и веднага пусна официално опровержение в клубния сайт. Ето какво пише в него:

„Президентът на Локомотив Пд Галя Топалова не е отправяла покана към Емил Наков да се завърне на Лаута в ръководството на клуба. Г-жа Топалова се отнася с уважение към приноса на г-н Наков за спортните успехи на Локомотив, но появилите се информации на тази тема в медийното пространство не отговарят на истината.”

В същото време стана ясно, че концесията за стадион „Локомотив” ще бъде подписана следващата седмица. Представители на Община Пловдив и адвокатите на Галя Топалова са изгладили различията по договора и след завръщането на шефката на „смърфовете” от чужбина той ще бъде подписан.

Топалова държи подписването на договора да присъстват министърът на спорта Свилен Нейков, шефът на БФС Боби Михайлов и други важни гости.
Концесията е за 30 години, като едногодишната вноска ще е 36 000 лв., но не по-малко от 130 минимални работни заплати. Двайсет и четири месеца след издаването на строителното разрешително сегашният стадион трябва да се превърне в модерно спортно съоръжение, отговарящо на изискванията на ФИФА и УЕФА. Девет и половина милиона лева ще инвестира ПФК "Локомотив".