Все още действащият изпълнителен директор на Локомотив Пловдив Галя Топалова заяви, че ще е част от клуба до 8 февруари. „В момента по документи се водя изпълнителен директор на Локомотив. Това ще е така до 8 февруари. До тогава г-н Динев трябва да ми каже дали той, или посочен от него човек ще бъде вписан на тази длъжност и ще може да представлява клуба. След тази дата аз няма да имам нищо общо с Локомотив Пловдив и така е по-добре”, коментира за Гонг Топалова.

Тя заяви, че няма никакви проблеми около сделката с бившия собственик на Вихрен. „Даксон остава в Локомотив, а в ЦСКА отива само Митко Илиев. Така разбрах. Това не е проблем. Няма всеки път да се пазарим с Коко Динев, след като веднъж сме си стиснали ръцете”, коментира Топалова.

Бизнесдамата заяви, че според нея Христо Бонев ще остане почетен президент на Локомотив, Атанас Узунов ще се занимава с всичко в клуба с изключение на селекцията, а главното действащо лице ще е треньорът Наджи Шейнсой. Едуард Ераносян пък е личен съветник на Коко Динев.

Топалова разкри още, че ще осигури безплатен транспорт за футболистите на Локомотив от Пловдив до Истанбул за лагера им в Анталия. „Черно-белите” ще използват схемата от преди няколко години, когато заминаха за турския курорт с директен полет от Истанбул, като до там пътуваха с автобус.