През днешния ден програмата на представителния отбор на Локомотив Сф се състоя от сутрешна тренировка, на която тимът имаше двустранна игра, последва разбор с разглеждане на видеоматериали от различни мачове, а след това и втора тренировка, информира официалният сайт на тима http://lokomotivsofia.bg.

От второто тренировъчно занимане бяха освободени по-голямата част от футболистите, като им беше дадена почивка, а в следобедното занятие участие взеха играчите, които се нуждаят от наваксване с подготовката или се възстановяват от контузии. От днес Гаел Нлундулу се включи пълноценно в тренировките на отбора, след като от началото на седмицата се готвеше полуиндивидуално.

Все още на индивидуална подготовка е Крис Матуту, който се възстановява след лека травма. В следобедната тренировка участие взе и спортният директор на клуба Кристиян Добрев, като 36-годишният доскорошен футболист и дългогодишен капитан на „червено-черните“ показа отлична форма, въпреки че прекрати активна състезателна дейност, поемайки в началото на сезона пост в ръководството на Локомотив Сф.

Утре от 15.00 ч. отборът ще направи своето последно занимание преди съботния мач срещу Калиакра за Купата.