Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев се завърна на "Герена", и заяви, че осъзнава какво го очаква. Той призна, че има разочарование от пропадналия трансфер в испанския Алавес, но продължава да има своите изисквания, и не би приел всякаква оферта, само за да направи трансфер.

"За мен решението не бе трудно. За мен да играя в Левски е мечта, така че благодаря, че ми се доверяват," заяви халфът.

Гаджев заяви, че реална оферта от Кубан не е имало, и препрати за останалите такива въпроси към агента му Генади Вучков.

"Със сигурност не искам да бъда в тежест, да присъствам само на тренировките. Поддържал съм тренировъчен процес, и се надявам до десетина дни да се чувствам добре," заяви Гаджев пред медиите на "Герена".

"Усмихнат съм, позитивно настроен, благодаря на Левски, на ръководството, че ми подадоха ръка. Надявам се да помогна. Знам, осъзнавам какво ме очаква, но със сигурност не съм притеснен. Амбициран съм, че все още мога да помогна," продължи той. "С присъствието, опита, желанието за победа, надявам се да съм от полза на младите, и да израстват."

"Не ме притеснява конкуренцията, напротив, момчетата играят страхотно. Който е най-добър, той ще играе. Знам каква е ситуацията в клуба, говорих и със старши треньора," добави Гаджев.

Естествено, той не скри, че е разочарован, че трансферът в Алавес пропадна, но не отхвърли опцията да остане в Левски и до края на сезона, а не само тази календарна година, както е в договора му. "Има разочарование. Но обичам чисти взаимоотношения. Офертите бяха само на обещания и приказки, много малко на хартия. Предвид как се развива пазарът, не може да ме изненада нищо. Може и да остана. Със сигурност ще продължавам да търся трансфер, но искам първо да се успокоя. Времето ще покаже, дали ще направя трансфер или не."

"Феновете са твърдо зад отбора, въпреки резултатите, което е нещо позитивно и хубаво. Не съм запознат със съблекалнята, но предвид, че има млади момчета, мисля, че атмосферата е добра," каза още халфът. "Аз искам да тренирам максимално добре, да помагам на Левски, и ако националният селекционер прецени, може да се върна и в националния."

"Имам претенции и ще продължа да имам," добави той за изискванията си за трансфер, и обясни как е пропаднал този в Алавес. "Испанската федерация  не разреши трансфера, иначе офертата бе черно на бяло, и ме задоволяваше. Имах и други предложения, които не ме устройваха. Всеки трансферен прозорец уча по нещо."

Гаджев пожела и успешно възстановяване на Боби Цонев, след втората тежка травма на младока: "За съжаление за него е за втори път. Чухме се, трудно е, не трябва да пада духом. Много вяра, много труд, и съм убеден, че ще се върне по-силен, както го направи след първия път."