Един от основните футболисти в Левски Владимир Гаджев заяви на пресконференция, че в отбора е имало търкания преди време, които вече са изгладени. „Колективът в последните няколко седмици е добър. Всеки от вас знае какво напрежение има в Левски и какви са целите пред отбора. Когато резултатите не са добри е нормално де прехвърчат искри в съблекалнята. Не е тайна, че ние имахме проблеми, но те вече са в миналото. Топузаков проведе много дълъг разговор с футболистите и каза, че иска дисциплина на терена и извън него, когато това е факт, резултатите рано или късно идват. Сега няма как да има проблеми в съблекалнята, но няма да ви кажа каква е причината“, сподели националът на България.

„Много пъти съм казвал, че искам да изляза в чужбина. Не знам какво ще се случи в бъдеще. Обаждат се доста хора, но няма нищо черно на бяло. След края на сезона ще стане ясно, къде ще играя. Със сигурност няма начин да играя в друг български клуб. Ще седнем и ще говори след края не сезона, не знам дали това са последните ми два месеца в Левски“, заяви още Гаджев.

„Надявам се ние да бъде отборът, който ще нанесе първа загуба на Черно море в плейофите. Ще продължим да се борим за целта, която ни остана, да се класираме в Европа за следващия сезон“, добави още една от звездите на Левски.

„Шансовете да играем в Европа са големи. Всичко зависи от нас, ако побеждаваме преките конкуренти, които са пред нас, ще успеем. Трябва да задържим това ниво, което имаме в момента“, отбеляза още полузащитникът на „сините“ Владимир Гаджев.