Националът на България Владимир Гаджев проведе първа тренировка преди дербито с ЦСКА в събота на стадион „Васил Левски“. Снощи стана ясно, че халфът ще има право да играе срещу „червените“, след като ДК към БФС го наказа за една среща. Гаджев получи червен картон срещу Локомотив София и вече пропусна един мач – този с Литекс.

Новината за Владимир Гаджев със сигурност е зарадвала старши треньора на „сините“ Илиан Илиев. Полузащитникът се ползва с огромно доверие от страна на наставника, който разчита много на Гаджев. Титулярното място на национала срещу ЦСКА е гарантирано, което прави въпросителните около първите 11 по-малко.

Още след като кацна от Прага с националния тим, Гаджев отиде на „Георги Аспарухов“, но не тренира, тъй като предната вечер игра за България. Самият футболист е силно мотивиран да се представи на ниво срещу „червените“, след като отнесе доста критики, заради червения картон, който получи.

Тази сутрин Левски тренира на „Герена“, като от заниманието отсъства оперираният Димитър Везалов. Според предварителните очаквания, защитникът трябва да се прибере от Мюнхен утре и ще наблюдава от трибуните дербито с „армейците“.