„За нас беше огромно удоволствие от играта и заради това, че зарадвахме хората. Доста време играхме без публика и ни беше тежко. Заслужено и закономерно спечелихме. Лудогорец е наистина добър отбор. Ние показахме, че имаме качества и можем да се борим с тях“, заяви капитанът на Левски Владимир Гаджев след победата с 3:2 над шампиона Лудогорец в 10-я кръг на А група.

Попитан за офертата от Лудогорец през лятото, Гаджев заяви пред Диема: „Няма значение дали съм имал оферта. Аз съм казал, че в България ще играя единствено и само за Левски, и държа на думата си. На Лудогорец пожелавам успех и да се представят добре в Шампионската лига.“

„Апетитът идва с яденето. Имаме конкретна цел да влезем в тройката и Купата. Единството, което трябва да направим е да задължим нивото от този мач. Не се знае какво още ще се случи. По-добре да не мислим в много дългосрочен план“, сподели още Влади Гаджев.

„Пропуснахме да поведем с 4:1, но не играха и се стремяха да атакуват. Щеше да е незаслужено да завършим хикс, защото бяхме по-добрият отбор на терена. Мачът беше с голям заряд, така че е нормално да има влизания. Този спор е безсмислен. Не е имало нищо между мен и Моци. Той сам каза, че съм го докоснал леко, но за червен картон не може да става дума“, заяви още Владимир Гаджев.

„Нашата публика има нужда от такава игра и себераздаване, но нека не летим в облаците. Продължаваме по същия път и може да постигнем по-големи успехи. Може би победата ще ни даде малко повече увереност и самочувствие“, заяви още Гаджев след мача.