Срамът е голям, защото искахме да се запомним с нещо добро. Със сигурност няма да се запомним с добро за 100-годишнината ни.

Това заяви вторият капитан на Левски Владимир Гаджев по повод предстоящите празненства за юбилея на "сините". Той се съгласи и с думите на капитана Станислав Ангелов, че това е най-слабият състав на столичния гранд в историята.

"Имахме цели да спечелим купи, да се представим добре и не изпълнихме нищо от това. Всички имаме вина за това - и футболисти, и треньори. Щом Батков е решил да не дава заплати, това е негово право, той е собственикът.

Нас това не би трябвало да ни засегне много, защото имаме да измиваме срама от последните си изяви. Трябва да играем за честта на отбора и за радостта на феновете", сподели Гаджев в предаването "Нека говорят".

Според халфа все пак има и светъл лъч през този сезон и това е представянето на младите момчета. Той отличи близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и Владислав Мисяк, които изнесоха на плещите си мача с Ботев, спечелен с 2:0.

"Младите дадоха голям тласък и запалиха всички ни с хъса и себераздаването си. Близнаците са ми близки и съм сигурен, че ще станат основни фигури и в Левски, а и в силен западен отбор.

И Мисяк направи силен мач срещу Ботев, а това му беше дебют. Прави чест на Елин Топузаков, че разчита на тези млади момчета и им дава шанс", сподели Гаджев.

Той говори и за бъдещето си. Мечтата му е да заиграе в силен западен отбор и затова през зимата е избрал да остане на "Герена".

"Аз си имам цели и ги следвам. Отказах примамливи финансово оферти от Казахстан, Китай и тем подобни екзотични дестинации.

Искам да направя кариера в силно първенство и вярвам, че някой ден птичето ще кацне и на моето рамо", добави Гаджев.