Нежната половинка на футболиста на Левски Дарко Тасевски - Мис България 2010 Ромина Андонова посети тренинг “”Пари и секс”. заедно с колежката си по титла, но от 1993-та Вера Русинова бяха забелязани на проведената от сексоложката Наталия Кобилкина и прочутия психолог Игор Незовибатко лекция за финикийските знаци и любовната игра.

За 3-4 часа Ромина чу от гостуващия руснак връзката между парите и секса, както и начините да бъдеш по-богат и по-желан, да спечелиш нужните средства и идеалния партньор, а може би ще се включи и в следващите два дни на тренинга „Управлявай чувствата и емоциите си”, как да овладяваш негативните си емоции и чувства, за да бъдеш щастлив.

Гаджето на Дарко на тренировка за секса и парите

източник: "Хамър Студио"

“Учените не са открили по-ефикасен начин да промениш живота си към по-добро, освен тренингите. Човек иска винаги да е прав и ако търси нещо ново това ще значи, че трябва да се откаже от правотата си. Така лишаваме себе си от нови възможности, връзки, бизнеси. Ако нещо не ти върви – трябва да го направиш по нов начин, по който не си го правил преди. Трябва да говориш на глас, че имаш нужда от повече секс и пари, трябва да намираш хора, на които им е лесно да говорят по тези теми, защото когато нещо е лесно за нас – ние го коментираме лесно.” – разясни Игор Незовибатко след лекцията си и пред г-ца Андонова.

Гаджето на Дарко на тренировка за секса и парите

източник: "Хамър Студио"