Тази сутрин към лагера на мъжкия тим на Локомотив Пловдив се присъедини унгарският халф Габор Ерош, който подписа контракт с пловдивчани, по време на лагера в Сандански. Забавянето му бе наложително, заради съмнения от дизентерия, които го върнаха за лечение за около десетина дни в родината му, информира lportala.net. Метеорологичните условия също не пощадиха Ерош, който кацна късно снощи, но заради блокада на магистрала за Анталия се наложи да преспи на хотел, в близост до летището.

Днес старши треньорът на представителния тим Наджи Шенсой проведе сутрешната си тренировка на едно от игрищата на комплекс "Аркадия", като за първи път с топка се включиха Габор Ерош, Георги Чиликов и гъркът на проби Воуис Панос. На облекчен режим се подготвяха Даксон да Силва и Цветелин Радев, които се възстановяват от настинки, а Дани Кики изгледа заниманието отстрани, тъй като все още не се чувства добре.

Следобед се очаква в хотел "Атлантис" да пристигне административният директор Атанас Узунов и администраторът Илко Дойчев, чийто полет от Истанбул към Анталия е в 11.00 ч.

Освен това стана ясно, че утре (10-ти февруари) вместо със сборен отбор на американските университети, "черно-белите" ще премерят сили с украинския Лвов.