Часове след края на мачовете от 25-я кръг сърцата на футболните запалянковци пулсират. Шампионатът е интересен и най-вече честен от много време насам. Левски води, но с малко пред ЦСКА и Локомотив София.

Четири точки между лидера и преследвачите и то след два часа, за които може да се говори много.

ЦСКА показа, че е институция! ЦСКА и Левски - това са отборите, които реално могат да си оспорват, каквото и да било. Локомотив София пробва да меси картите, но това не е работа за всеки.

„Армейците” на Стойчо Младенов доказаха, че играят само за себе си. След разгрома над Локомотив е логично да очакваме завръщане и на „червените” почитатели на трибуните на стадион „Българска армия”.

ЦСКА игра и сега дори има право да мечтае. Програмата до края на сезона не предвещава грешки в „червено”. На „Армията” могат да палят свещи преди мачовете на Левски.

Драмата в Пловдив си струваше. Ботев и Левски се захапаха, както преди много години, когато „сините” редовно са си тръгвали бити от стадион „Христо Ботев”. Левски явно има проблеми в играта и от време на време тима на Стоилов дава дефекти. Срещата в Пловдив бе приятна за гледане, а играта - открита, че и коректна в по-голямата си част.

Очевидно на „синята” част от България й е писано този сезон да трепери. Левски пропусна две златни възможности да си осигури титлата и сега води със скромните четири точки. "Сините" са в криза.

Левски е лидер само поради една проста причина - би два пъти ЦСКА.

Няколко думи за Ботев. Колкото повече такива отбори, толкова по-хубаво. Ботев ощави грандовете в Пловдив и запалянковците на „канарчетата” могат спокойно да се радват на своя тим. Ботев е класика!

Дереджето в А група също е класика. Върхът е окупиран от обичайните участници.

Футболът ни диша и е честен! Ходете на стадионите, там отново е интересно!