Вили Вуцов става днес на 41 години. Той отложи почерпката за футболистите за след мача с Уйпещ. Треньорът посреща годишнината си в работна обстановка в лагера на сините в Линдабрун. Преди обяд той проведе тренировка, а от 18 часа българско време е споменатият мач с унгарците.

От сутринта започнаха поздравите за Вили, а преди обяд играчите го поздравиха и му пожелаха много здраве и успехи с тях начело на Левски. Те му подариха Нокиа N 78, като официално му пожелаха безпроблемни връзки с тях. Неофициално се надяваха да сменят старите телефони на треньора, който им „взел душата” от многото говорене. И да не им съобщава лоши новини по новия апарат.

Оригинален подарък на треньора си направи чехът Давид Бистрон. Той имаше приятно свиждане, след като красивата му приятелка дойде да го види. Освен многото и нежни целувки от приятелката си, защитникът получи и три бурета с качествена чешка бира. Доколкото разбрахме едното буре е за Вуцов.

От името на ПФК Левски Вили получи плакет с пожелания от страна на ръководството, спортно-техническия щаб и служителите за много здраве, щастливи моменти в личния живот и много шампионски и незабравими мигове с любимия отбор.