Футболистите на Миньор Перник, в лицето на капитана Ивайло Иванов, публикува специално открито писмо до президента на клуба Никифор Вангелов. В него играчите на отбора изказват своята благодарност за това, което босът на Миньор прави за тях.

Ето и текстът на открито писмо:

Уважаеми Господин Вангелов,

Ние, футболистите на ПФК Миньор /Перник/, искаме да изкажем публичната си благодарност за всичко, което направихте за нас през последните година и половина! Щастливи сме, че всеки от нас е част от проект, който осмисля нашето ежедневие.

Благодарим Ви сърдечно за предоставената възможност да изпълняваме професионалните си ангажименти в атмосфера на финансова стабилност, коректност и взаимоуважение! Всеки един от нас се чувства значим като човек, защото е получил шанс да работи упорито и честно в нелеката футболна действителност.

Благодарим Ви за специалното отношение към отбора в условията на икономическа криза, зародилата се обществена неприязън към футболните хора, липсата на идеи за съществуване и развитие. В разговори по между си признахме, че досега не сме срещали собственик на отбор като вас, който е надежда за доброто бъдеще на играта.

Благодарим Ви за демонстрираното от Вас уважение към нашата работа, което ни зарежда с енергия за бъдещи усилия.

Надяваме се, че взаимното уважение вече се превърна в приятелство!

Затова и ние решихме да благодарим на своя приятел Никифор Вангелов, който ни кара да се чувстваме истински хора във футболния оазис Миньор /Перник/

                                    ФУТБОЛИСТИТЕ НА МИНЬОР /ПЕРНИК/