Футболистите на Левски, които днес отпразнуваха титлата и Купата на България изразиха своето задоволство от страхотната година за „сините”. Всички те изразиха радостта си и по време на „синия” купон след победата над Литекс с 6:2 в последния кръг от шампионата на България:

Христо Йовов: „Явно умората си каза думата при тях. Ние сме свикнали те не успяха да се възстановят за този мач. Надявам се заслужено отново да влезем пак в групите на Шампионската лига”

Даниел Боримиров: „Чувството е неописуемо, след като успяхме по един детрониращ начин да победим отбора на Литекс, които искаха реванш след Купата на България. Видя се кой е по-класният тим. Радвам се на всяка една моя минута на терена и се надявам за напред да продължавам да защитавам цветовете на Левски и да влезем отново в групите на Шампионката лига.

Елин Топузаков: „Чувствам се щастлив, още повече след тази победа успяхме да зарадваме публиката. Все пак бихме с 6:2, отдавна не бяхме били Литекс с такъв резултат. Сега мисля за националния отбор, после имаме малко почивка и след това за Шампионската лига.”

Георги Петков: „Смятам, че заслужено показахме, че сме номер 1 в България, както и че заслужено вдигаме купите. Ще мисля първо за националния отбор, а след това за Шампионската лига. Доказахме, че никой не може да ни спре.”

Станислав Ангелов: „Радвам се, че показахме надмощието си и победихме. Надяваме се да влезем отново в най-престижния турнир. Невероятна публика.”

Седрик Бардон: „Победихме, беше трудно през първото полувреме, но умората им във втората част си каза думата. Трябва да се внимава, защото всички отбори са добри в Шампионската лига”.

Валери Домовчийски: „Всички сме щастливи. Супер публика. Каквото и да кажа ще е малко.”

Лусио Вагнер: „Благодаря на всички българи. Това е Левски. Винаги е трудно да се стане шампион”

Николай Димитров: „Много съм щастлив. Беше трудно да спечелим дубъл, но така победата е по-сладка. Можехме да разгромим Литекс с повече.”