Всички футболисти на Левски изразиха задоволството си от престижното равенство срещу Вердер Бремен. Ето част от изказванията на „сините” асове:

Лъчезар Балтанов: „Пооправих се. Много класен отбор, стараехме се да играем футбол. Мисля, че даже утре ще мога да тренирам нормално, за сега съм добре. Може би имаше по-остри влизания, но все пак здрав мач, хубав и феновете са доволни”

Живко Миланов: „Мисля, че стана доста тежко след изгонването на Гонзо. Една победа щеше да е по-добре за нас. Здраво стъпили сме на земята, знаем своите възможности”.

По повод подкрепата от трибуните бранителят заяви: „Това показва, че феновете ни подкрепят и целите, които сме си поставили”.

Георги Христов: „Не се затворихме, играхме открито, със самочувствие и трябва да сме доволни от мача, който се получи. Срещу такива отбори си проличава как играем ние. Надявам се да преодолеем съперника си. Нямам предпочитания с кой ще играем в Шампионската лига”.

„До края на седмицата ще подпиша договор. Публиката на Левски е просто перфектна, аз съм бил в нея, така че знам за какво става въпрос. Благодаря им за начина, по който подкрепят отбора”.

Жоазиньо: „Представихме се добре, постигнахме позитивен резултат срещу добър съперник. Борихме се много. Можем да стигнем до групите на ШЛ, показваме добра форма, борим се. Публиката беше великолепна, беше много приятно да се играе пред такава торсида”