Членът на Управителния съвет на Локомотив София Петко Димитров е новото лице на модна къща „Агресия”. Успешният бизнесмен, който също така е един от собствениците и генерален мениджър на популярен столичен фолк клуб, наследява бившия президент на Професионалната футболна лига Валентин Михов като лице марката.

Петко Димитров ще олицетворява новата линия на реномираната марка, която е за хора с особено отношение към дрехата и лукса. Приятелят на дъщерята на боса на железничарите Ели Гигова е лице на “Ушиване по мярка” или hand made, като вероятно ще се включи и в ревюто на „Агресия” на 21 март.

Пред Гонг Петко Димитров разкри, че в миналото за кратко се е занимавал с моделство, че се доверява на съветите на половинката си Ели относно съчетанието на дрехи, че иска двамата да отидат на екзотично пътешествие, че има покани за ревюто на Агресия за всички футболисти на Локо Сф, но не пожела да разкрие клаузите в контракта му с модната къща, шегувайки се, че са неща като на Мис Свят. Ето част от интервюто му:

„Обичам предизвикателствата и това да стана лице на линията hand made на модната къща е поредното такова - нещо, което е различно, което би ми отивало и се свързва с това, което съм аз. За първи път обличам български дрехи. До сега съм бил фен и поклонник на други марки. Виждам какво се случва в България и това, което ми прави добро впечатление е точно това, което се случва в Агресия. Там има неща, които са много близко до мен и ги усещам. Модната линия, която те представят е точно това, което аз обличам - вталени сака, вталени ризи, панталони по краката. И не на последно място услугата, която те предлагат hand made (шиене на неща по поръчка), ми харесва, това е нещо строго индивидуално, ексклузивно за самия човек и когато човек уважава себе си , тези неща ги уважава.”

„В случая сега името ми от вътрешната страна на сакото е изписано с червен цвят, но имам и костюм с червено-черен надпис. Когато имаме мач с Локомотив София, обещавам, че ще бъда с него.”

„Да наистина навремето съм се занимавал с моделство, но малко. Ако участвам на ревюто на Агресия на 21 март може и да използвам опитът ми оттогава. Не е ясно дали ще участвам на дефилето защото просто съм лице.”

„Ели е готина, винаги ми е помагала и темата мода й е много близка. Тези мои начинания като лице специално би ги аплодирала, а и така прави. Винаги ми дава съвети какво би ми стояло добре, за начинът, по който биха ми се връзвали цветовете, съчетанието им. Това са неща, които тя ги вижда по-добре от мен.”

„Дай, Боже, следващите месеци да събера тен в някоя екзотична държава. Много бих искал, но времето ще покаже. Обичам топлото за разлика от зимата. Карам ски и сноуборд, но тази година нито веднъж не го направих. Страстта ми е в топлите държави.”

„Аз надали ще заведа футболистите на Локомотив София на ревюто на модна къща Агресия на 21 март. Те ако желаят, ще дойдат. Имам покани за всичките! Бих се радвам да бъдат там, да се веселят после в моето заведение, но стига да има причина.”

„Договорът между мен и Агресия си е между нас и нека не разкриваме клаузите в него. Не са чак толкова строги като на Мис Свят със забрана да ползвам услугите на пластичната хирургия, да се омъжвам или женя. Но ангажиментите, които имам с Агресия наистина са отговорни и сериозна. Също така когато имат нужда от мен, винаги могат да разчитат!”