Френският футболист на Славия Жереми Манзоро е съвсем близо до трансфер в Анортозис, съобщават медиите в Кипър.

24-годишното крило вече е в Ларнака и преговорите за подписване на договор са в напреднала фаза.  Информациите около евентуалното преминаване на Манзоро в Анортозис са противоречиви. Някои кипърски медии твърдят, че французинът не е получил последните си заплати за 2015 година от Славия и поради тази причина може да подпише с Анортозис като свободен агент.

Други източници пишат, че кипърският клуб преговаря с ръководството на "белите" за трансферна сума. Президентът на столичани Венцеслав Стефанов има вариант да уреди трансфер на Жереми Манзоро в шампионата на Полша, ако преговорите в Кипър се провалят. Манзоро е бивш играч на Черноморец. Крилото премина от бургаския отбор в Славия през лятото на 2014 година. Французинът има 45 мача и 11 гола с екипа на "белите".

Трансферният пазар в Кипър затваря след пет дни. Жереми Манзоро не се яви на първата тренировка на Славия през 2016 година. Френският играч изпрати писмо, в което казва, че е контузен и трябва да се лекува в родината си. Крилото има договор с "белите" до лятото на 2017 година, но беше изваден от отбора за последните три мача от есенния дял на настоящото първенство./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS