Деветнадесетгодишният французин Джонатан Исидоре Наджи направи първа тренировка с отбора на Локомотив Мездра. Футболистът е защитник и ще изкара пробен период в тима от Мездра. Наджи за последно е играл в Гингам.

С тима на „железничарите” вече се готвят и играчите от Славия - вратарят Йордан Господинов и защитникът Мартин Кавдански, които са преотстъпени на мездренския клуб до края на сезона. Още един футболист ще изкара проби в тима на Георги Бачев. Това е левият халф Владислав Стоянов, който пък е юноша на Ботев Враца.

В днешното занимание се включиха 19 играчи, като в него не взе участие нападателят Исмаил Иса, който е на прегледи в София. Георги Каранейчев, Милчо Макенджиев и Георги Георгиев, които искат да разтрогнат договорите си по вина на клуба, пък тренираха отделно от основната група, като въртяха обиколки на помощния терен.

С тима вече се готви и младежкият национал на Гана Майкъл Тевия, а нападателят от Кот д’Ивоар Абудрамае Бамба вече е България и утре се очаква да започне пълноценни тренировки.