Уникален турнир на малки вратички започва днес в Пловдив. Старши треньорът на Локомотив Ясен Петров взе решение първата седмица от зимната подготовка да е свързана с надпреварата между футболисти на неговия тим. „Черно-белите” вече направиха разпределението по между си, а мачовете стартират днес в 15 часа в зала „Оптима” под тепетата.

Мартин Камбуров е капитан на ФК Граничар, в който влизат още Мартин Сечков, Йордан Милиев, Дани Кики и младият вратар Додо. Треньорът Ясен Петров също е селектиран в този тим и ще се пусне в надпреварата.

Димитър Илиев пък ще води ФК Очите и Ко към първото място. Негови помощници ще бъдат вратарят Стоян Ставрев, Бърнард Хейгън, Гюрсел Вели, Стайко Стойчев и Ангел Йошев. ФК Пичовете са селектирани от Явор Въндев и в него влизат вратарят Костадин Янев, Румен Горанов, Александър Бранеков, Владо Златинов и Георги Неделчев.

Най-сериозен интерес буди ФК Новобранците, който е съставен само от футболистите намиращи се на проби. Вратар и капитан там е Васил Камбуров и в него влизат Симеон Йорданов, Владо Иванов, Даниел Генов, Сергей Станев, Карим Израилов и пристигналият днес от Белите орли Иво Харизанов.

Ясен Петров заяви, че в трансферната листа на турнира са Стойко Сакалиев и Красимир Димитров. Капитанът Димитров днес ще мине медицински изследвания и ако резултатите са положителни може да бъде трансфериран в някои от тимовете. За Сакалиев ситуацията зависи от евентуалната възможност да замине за Анталия, където да продължи пробите си в немския Ерцгебирге Ауе.