По време на първата пресконференция на Лудогорец за 2012 година бе представен и финландецът Теро Мантула. Защитникът демонстрира добро настроение и през цялото време бе усмихнат. Той дори удостои с усмивки и красивите български журналистки, които присъстваха на събитието.

Теро бе представен с фланелка с номер 4 дадена му от старши треньора Ивайло Петев.

Теро Мантула е роден през 1991 година във Финландия, като за последно е играл в Интер Турку. Мантула е титуляр в младежкия национален отбор на скандинавската държава, като преди това е бил 2 години в английския Портсмут. Младият бранител е висок 185 см и тежи 79 кг.

След края на пресконференцията Теро бе забелязан да си говори с красива девойка и първите предположения бяха да не е някоя от наскоро проведения конкурс за „Мис Лудогорец”. След кратко разследване се разбра, че красавицата е финландка и е приятелка на Мантула. Тя е пристигнала с него в България за да се запознае с обстановката, в която ще продължи кариерата на любимия й.

Чаровната двойка бе разкрита от репортер на Гонг и се съгласи да се снима за сайта ни. Не разбрахме името на финландката, но с интерес ще следим как тя ще се впише в живота на Разград и дали няма да е следващата „Мис Лудогорец”.