Голямата звезда на Ботев Пловдив Юнес Хамза изглежда все по-далеч от оставане в клуба. В Румъния разкриха какви са финансовите изисквания на тунизиеца. Той е поискал 25 хил. евро месечна заплата от всеки клуб, който е заинтересован от него. 

Такива пари няма как да му бъдат предложени от "канарчетата". Те въведоха таван на заплатите, който е над 8 пъти по-нисък. Но и кандидатите от Румъния изглежда са се отказали от него. 

Местните медии пишеха, че най-богатите клубове там Стяуа и Астра Гюргево са готови да го вземат. Но след като са чули финансовите му изисквания, изглежда изведнъж "гроздето е станало кисело". 

"За какво ни е този Хамза?! Вие не го ли виждате как играе? Тича като патица", споделил наставникът на Астра Даниел Исайла пред изданието "Фанатик". Но това станало, едва след като разбрал, че няма как да си го позволи. 

Хамза дойде в Ботев срещу 750 хил. евро през зимата от Петролул Плоещ. По всичко личи, че кариерата му ще продължи в арабския свят, където финансовите му условия не биха били никакъв проблем.