Приказката свърши, но това не пречи на „сините” артисти да участват във филм. Продукцията си е жив ужас за феновете на Левски.

Главните сценаристи са си същите. Сираков и Стоилов дърпат конците, а Батков вади парите. Футболистите, които постигнаха големите успехи, сега се борят с топката като свиня с тиква.

Последният провал беше в Петрич. Приказките са дълги, филмите с ужасии също. Списъкът се удължава – Тампере, Литекс, Беласица и няколко мизерни победи в А група. Причини - колкото искате. Всеки наблюдаващ тима отблизо ги знае. Стоилов изрита от „Герена” играчи от висока класа. Защо го направи, не е ясно.

Георги Иванов – Гонзо - Иконата за тези, които обичат Левски. Централен нападател с камара голове за клуба. Кошмарът за ЦСКА! Стоилов и Сираков го махнаха, защото искаха да сторят място на Домовчийски. В този филм на ужасите още от първата сцена е ясно, че Домовчийски става все по-слаб. Причината е липсата на конкуренция. Младият все още футболист играеше силно в компанията на Гонзо. Сега никой не му диша във врата и той виси като плашило на терена.

Илиян Стоянов и Георги Марков бяха сред първите. Единият си оправи живота в Япония. Другият ще играе срещу Рен в Купата на УЕФА, докато „сините” чакат с нетърпение реванша с Ксанти. Тодор Колев не става за Левски, но след престоя си в Славия премина в Германия.

Има и други, но най-актуална е гаврата с Емил Ангелов и Коприваров. Мъдрите ръководители се изплюха в лицата на двамата. Причината? Не искам да я знам изобщо! Просто е гадно. Стоилов забрави как Коприваров му спаси кариерата, а Ангелов започна всичко около оная приказка. Двамата изхвърлени пропускат участието в този кошмар.

Един колега бе написал, че на мача с Локомотив Пловдив, едно сърце е спряло да тупти на „Георги Аспарухов”. Левски в лицето на сегашното ръководство е на път да пропъди и Топузаков. Човекът, който вече 12-ти сезон дава всичко от себе си. Колкото може, че и повече. Капитанът не се дава, но едва ли ще издържи дълго.

Феновете също почват да не издържат. Ужасът наближава най-страшните моменти. Не са много тези, които са навити да ги гледат.

Може и да е само кошмар. Ставаш и скапаната игра на Левски вече я няма. Отборът пак изглежда добре. Просто лош сън. Примерно такъв: отиваш на сафари, но си в ролята на антилопата, която някакъв човек е решил да гръмне. Ловецът натиска спусъка и се събуждаш.

Левски постигна много, но сега е в криза. Изход от нея не се вижда, още по-малко желание за някакви верни решения.

Инатът на „сините” босове почва да дразни запалянковците. Те обичат Левски, не тези, които работят за клуба. Левски е на феновете. Е, и на собственика.