Старши треньорът на Калиакра Филип Филипов похвали съперника Локо Пд, след днешния разгром в Пловдив с 0:5, и сподели, че е разочарован от представянето на тима си в гостуванията.

„Напълно заслужена победа за Локомотив, надиграха ни. Резултатът красноречиво говори за тяхното предимство. Ние показваме едно лице в домакинствата си, и друго – в гостуванията,” каза Филипов.

„Не ме притеснява загубата, а начинът, по който губим. Отборът излиза в гостуванията си без самочувствие, и днес от петте гола, три сами си ги направихме. Идеята ми беше да започнем със самочувствие, да контролираме играта, нещо, което можем да правим, да неутрализираме агресията на Локомотив Пловдив. Но от никакви ситуации ни отбелязаха два гола, и ние бяхме принудени да тръгнем напред, което срещу отбор като Локомотив е много опасно,” обясни в детайли треньорът.

„От загубите има и позитивни неща, виждаш какво ти е нивото, какво е нивото на другите отбори, трябва да се стараеш да се развиваш,” завърши все пак с оптимизъм Филип Филипов.