Старши треньорът на Калиакра Филип Филипов демонстрира позитивна нагласа преди гостуването на Локомотив (Пловдив). В навечерието на мача специалистът заяви, че със себераздаване и малко шанс тимът му може да вземе нещо от днешния мач със "смърфовете" "Локомотив (Пловдив) е силен съперник с добри състезатели.

Освен това притежава уникална публика, която е допълнителен плюс. Но не бих нарекал отбора хит, все пак са само на три точки пред нас. Наясно съм, че ни чака тежък мач, тъй като Локо е силен домакин", подчерта наставникът на каварненци.

"Капитанът Иван Райчев е важен за отбора и липсата му неминуемо ще ни се отрази. Но така е във футбола, няма какво да се направи, за да се избегнат контузиите. Надявам се този, който го замества да се справи добре и да нямаме проблеми в защита" добави той.

"Разбира се, че очаквам да вземем нещо от този мач, ако не очаквах, щяхме да си стоим в Каварна. Това, което искам е моите футболисти да се раздадат до край и да играят уверено. Надявам се и на малка доза шанс", призна специалистът.

"До момента нямаме много отбелязани голове, но това ще дойде с времето и самочувствието на играчите. Освен това сме изиграли четири мача като гости в София, едва ли някой е очаквал повече. Важното е, че с три гола събрахме актив от 8 точки", коментира старши треньорът на Калиакра.