Един от основните футболисти на Славия Филип Филипов даде кратко интервю пред клубния сайт на „белите“ преди мача с Миньор Перник. Двубоят е в неделя следобед на стадион „Славия“. Младият футболист изрази оптимизъм относно изхода на мача срещу перничани.

„Най-важното е да се раздадем докрай, както го направихме във Враца, и мисля, че накрая ние ще сме победителите“, заяви Филипов.

По повод тежката серия, която се очертава за тима на Славия, след двубоя срещу Миньор, когато тимът на Мартин Кушев ще играе срещу отбори от първата четворка, Филипов сподели, че това са най-хубавите мачове.

„Това са най-хубавите мачове от първенството и аз очаквам победа във всеки мач, като разбира се за отбора ще е добре, ако е съчетано с добра игра. Няма значение на какъв пост играя. Ако съм полезен на отбора, опитвам да се справям, а дали се получава, може да каже само треньорът. Всички мачове, които остава да изиграем, са тежки. На днешно време няма леки мачове“, коментира играчът на Славия.

Филипов пожела на „белите“ фенове да са живи и здрави, а отборът ще направи всичко възможно да ги зарадва с победи през оставащите мачове от шампионата.