„Като всеки нов треньор и аз имам собствени виждания относно селекцията”, заяви при официалното си представяне новият наставник на Литекс Ферарио Спасов. „Тези, които са показали лоялност към клуба и добри игри през трите месеца, в които ги наблюдавах, със сигурност ще останат в отбора. Ще има нови футболисти във всяка една линия. Мисля, че не само аз, но и всички, които работим в Ловеч, ще направим всичко възможно да покажем най-доброто през новия сезон”, добави специалистът.

„Вижданията ми за играта се различават доста от тези на предшествениците ми в тима. В момента действаме изключително добре при отнемането на топката и в дефанзивен план. Благодаря на Люпко Петрович, че е постигнал това, а то не е никак малко!”, каза Феро. „Според мен обаче ни липсват идеи, когато атакуваме. Именно там са резервите, които трябва да развием”, сподели новият старшия на „оранжевите”.

„Ако трябва да бъда честен времето за постигане на тази промяна е малко. Но с общи усилия мисля, че ще сме готови за първите кръгове в УЕФА и началото на първенството”, завърши Спасов.