Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов бе разочарован от загубата на своя отбор. „Оранжевите” паднаха с 0:1 като гости на Славия в София.

„Загубихме мача, както загубихме много други точки от началото на сезона. Мисля, че до момента, в който ни вкара този гол от фаул, противникът не успя да ни застраши по никакъв начин. Нашият отбор игра много по-добре и много по-правилно. Но за пореден път, след грешка на нашия отбор при изнасянето на топката се получи този фаул. Получихме гол и след това нямахме много идеи как да го върнем. Това беше един мач, в който Славия можеше да стигна и до по-изразителен успех чрез контраатаките си”, обчсни Феро.

„Поздравявам Славия, пожелавам им успех оттук нататък в първенството. А при нас проблемите се задълбочават. Съвсем нормално е да има промени и те да ме засегнат. Аз никога не съм бягал от своята отговорност, аз съм човекът, който избира хората, които ще играят. Ако ръководителите на клуба преценят, че не си върша работата добре, няма да ми е нито за първи, нито за последен път”, заяви наставникът на Литекс.