Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов бе много ядосан след загубата от Локомотив. Ловчанлии паднаха с 0:1 като гости в Пловдив.

„Доволен съм от играта на отбора. Локомотив бяха по-настоятелни и отбелязаха гол в края на мача. От какво да съм недоволен, след като ние създадохме 3-4 чисти голови положения?! От какво мога да съм недоволен – от това, че моите момчета не искаха да играят, че не можеха ли или че Локомотив ни надигра?!”, заяви Феро и добави: „Нормално е да съм нервен, след като сме паднали”.

„Това е положението, нищо не мога да направя. Всеки път дъвча едно и също. Кой шеф ще те храни, като губиш мачове по този начин? Нормално е да не спечелим, но трябва да се отбележи поне един гол при всичките тези положения. Изгубихме сума ти точки точно заради това – заради липса на концентрация пред вратата. Вече може и за майсторство в това отношение да приказваме. Късно е нещо да се направи. В първенството нямаме шанс, тук вече достатъчно станахме за смях. Трябва да се съсредоточим върху Купата”, коментира наставникът на Литекс.

„Когато няма точки и победи, нищо чудно да стане въпрос и за треньорска смяна. Никой колега не може да си избяга от съдбата в една такава ситуация, аз не се различавам по нищо от другите”, заяви Феро.