Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов заяви, че селекцията е на 90% завършена. „Една добре организирана подготовка. С добри контролни срещи. Мотивирани футболисти. Това е един етап от подготовката”, сподели наставникът на „оранжевите”.

„Няма повод на безпокойство от това, че отбелязахме само два гола. Ще имаме проблеми, но пътят, по който сме тръгнали е правилен. Началото на първенството е доста интензивно за нашия отбор”, коментира Спасов.

„След първите три кръга ще може да определим какво ще преследваме. Програмата е такава, че ако спечелим тези два мача задаваме сериозна заявка за едно добро представяне в първенството”, добави старши треньорът на ловчанлии.

„Имаме впечатление от отбора на Слиема. Ние отиваме да спечелим мача. Росен Кирилов е свободен агент и може да си търси отбор. Аз лично му пожелавам успех. При всички положение трябва да сме нащрек”, каза Ферарио.

„Малтийците са доста непредвидими най-вече при домакинските мачове. Ивелин Попов може да се превърне в един от ключовите футболисти на този отбор. На 90% селекцията е приключила в нашия състав. Оставам си една вратичка за вариант в нападение. Ако се появи някой футболист, който е по-разнообразен на Крум и на Бето”, завърши Спасов.