Феновете на Левски очакват провокация и заговор в утрешния мач на тима им с Локомотив София в квартал Надежда, след която да се стигне до тежко наказание с изваждане на "сините" от "А" група. Това написаха от Националния клуб на привържениците в декларация на сайта си. 

Според тях, тази провокация ще бъде организирана от кръгове, които искат да придобият на безценица собствеността на клуба. Ето и какво написаха привържениците в декларацията си:

"Тодор Батков обеща в два отделни разговора с представител на НКП и с председателя на Тръст "Синя България" още в понеделник да започне всичко необходимо за реализация на поетите от него ангажименти." 

"Ако той не си спази думата, ние, обединените привърженици на Левски, си запазваме правото на реакция, защото безобразията в любимия отбор не могат да продължават и ден повече."

"Търпението на всички левскари е отдавна изчерпано, кредитът на доверие липсва и никой от нас не смята да остави управлението на най-великия български клуб да се извършва некадърно, подмолно и задкулисно - да няма ясна собственост и каквато и да било визия за бъдещето."

"В същото време сме силно обезпокоени от тенденциозното поведение на различните институции спрямо ПФК Левски и неговите привърженици. В нашата позиция от вчера ние подробно описахме безпринципните наказания, които клубът търпи, налагани с неясни мотиви и без никакви доказателства."

"Нещо повече, до нас достигна информация, че още на следващия ни мач срещу Локомотив София, който ще се проведе утре, ще има сериозни провокации, чиято цел е да доведат до безредици на стадиона, след които да последва изваждането на отбора от А група."

"Този сценарий обслужва отлично кръговете, които не се спират пред нищо, за да придобият на безценица клуба ни. За целта е много вероятно да няма полицейска охрана по време на двубоя в кв. Надежда, което ще улесни организаторите на активното мероприятие."

"НКП остро се разграничава от подобен и акт и призовава всичките си членове, както и всеки един привърженик на Левски, който ще посети срещата в неделя, да не се поддава на каквито и да било призиви и провокации за нахлуване на терена, безчинстване или други подобни прояви, които биха съсипали и малкото останало от нашия клуб."

"Нека покажем, че никой не е по-голям от нас и че заедно можем всичко. Духът ни не беше сломен през мракобесните години на комунизма, няма да бъде сломен и сега. И да си знаят душманите – ние няма да забравим, няма да простим!!!", написаха левскарите в сайта си.