Отборът на Локомотив Пловдив ще започне зимната си подготовка с ден по-рано от предвиденото. Новият наставник на „смърфовете” Наджи Шенсой събира своите възпитаници на 10 януари, неделя от 14 часа.

Промяната бе по настояване на феновете на Локо Пловдив, които искат да видят своите любимци в почивен ден. Пред Гонг Шенсой заяви, че почти сигурно на първото занимание ще има нови футболисти, но не пожела да разкрие имената им.

„Работим по селекцията и говорим с доста футболисти. Докато няма подписан договор, няма да съобщаваме имената им. По новите попълнения работим целенасочено, като желанието ми е да направим хомогенен състав, а не да привличаме футболисти на всяка цена.”, каза Шенсой.

Косовският спец допълни, че със сигурност сред новите попълнения ще има футболисти на досегашния му отбор Вихрен Сандански. В същото време днес се проведе Общото събрание на акционерите в Локомотив Пловдив. След него в съвета на директорите настъпи една единствена промяна. Постът си напуска Живко Антонов, а вместо него в състава влиза близкият на Коко Динев адвокат Йордан Киров. Интересното е, че постът си в съвета на директорите запазва Галя Топалова.

В Общото събрание не бе обсъждано промяната на собствеността на контролния пакет акции, който Коко Динев ще закупи. Процедурите необходими за прехвърлянето на собствеността на Локомотив Пловдив ще отнемат минимум един месец.