Привържениците на Локомотив Пд изявиха днес желание за среща с членовете на клубното ръководство, на която да бъде отговорено на въпросите, свързани с бъдещето на „чернобелия” отбор. Запалянковците разпространиха декларация, чрез която канят на сбирката съпругата на Александър Тасев Таня Раденкова, Емил Наков, Станимир Велев, Кузман Маринков и Христо Бонев. Най-наболелият въпрос, който вълнува запалянковците, е свързан с раздорът между тях и оформянето на лагери в борбата за власт. Срещата ще се проведе в тесен кръг запалянковци представители на фенклуба, които след това ще оповестят резултатите от нея на останалите привърженици.

Поканата е за вторник от 15 часа на Лаута. Все още обаче не е ясно кои от поканените ще уважат привържениците на Локомотив.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ПОКАНАТА

ПОКАНА

от клуб на привържениците на ФК "Локомотив" Пловдив

към

г-жа Таня Раденкова - съпруга на г-н Александър Тасев

г-н Емил Наков - съсобственик на ПФК "Локомотив Пловдив" АД

г-н Кузман Маринков - вицепрезидент

г-н Станимир Велев - член на Борда на Директорите

г-н Христо Бонев - спортно-технически директор

Уважаеми дами и господа,

Измина една черна седмица от историята на нашия клуб. На 14 май 2007 г. бе убит нашия президент Александър Тасев.

Във връзка със създадената извънредна ситуация и тревогата ни за бъдещето на клуба, ръковдството на клуба на привърженици на ФК "Локомотив" Пловдив Ви кани на среща, която ще се състои на 22 май 2007 г. (вторник) от 15.00 ч. на стадион "Локомотив" в парк Лаута.

Диян Колев - председател

Управителен съвет на клуб на привържениците на ФК "Локомотив" Пловдив