Феновете на Левски излязоха с остра декларация срещу рефера на предстоящото дерби с Лудогорец. Съдията, известен с прякора си Сватбата, беше главен арбитър на последните два мача между тези отбори. 

От Националния клуб на привържениците на "сините" припомниха няколко от грешките на петричанина в ущърб на любимия им отбор и го предупредиха да не ги повтаря и на "Герена" в неделя. 

"Ивайло Стоянов явно е абониран да свири мачовете на Лудогорец с любимия ни Левски. Не крием притеснението си с оглед на неговите изпълнения от първия мач в Разград."

"Там Стоянов свири изключително наведено и спести задължителни червени картони на човека-трибуна и един от "лидерите в националния отбор". За да бъдем по-конкретни Моци и Дяков не биваше да завършват онзи мач."

"Незабравим е и незачетеният гол на Денис Махмудов, който пращаше срещата в друга посока, но бригадата на рефера от Петрич не позволи."

"Съветваме Сватбата и неговите асистенти да свирят справедливо и по правилата на стадион "Георги Аспарухов". Нека не е като предния път, защото е възможно отново да му приседне вечерята."

"Свири честно, хапвай спокойно... Край на разговора", написаха в декларацията си феновете на Левски, публикувана на сайта на организацията. Мачът е от 20:00 часа в неделя, 18 октомври. Той ще може да бъде наблюдаван с картина в ефира на Diema Sport 2, на нашата платформа Gong Play, минута по минута на Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио