Фенклубът на Черноморец Бургас - „Сините акули”, обяви, че пуска абонаментни карти за своите членове и всички останали симпатизанти на отбора на промоционални цени.

Цената на картата е 48 лева, но тя обхваща всички домакински мачове от пролетния дял на първенството, а също така и срещите на стадион Лазур през целия следващ сезон. Като се добавят и мачовете за Купата на България, се събират поне 25 двубоя.

Фенклуб Сините акули ще проведе своето годишно Отчетно-изборно събрание тази вечер. На него ще бъдат избрани нови председател и Управителен съвет, както и ще бъдат обсъдени идеите за работа и целите пред организацията за пролетния дял на първенството.

На него ще бъде обявена и екскурзията до София за гостуването на Академик София в първия пролетен кръг. Цената за всеки желаещ да подкрепи Черноморец в събота (26-и февруари) от 15.00 часа срещу Академик, е 12 лева.

Автобусите на привържениците на Черноморец тръгват в деня на мача, събота, в 7.00 часа от фенклуба зад Дома на културата на Нефтохимика.