Феновете на Пирин Благоевград изпратиха Неделчо Матушев с викове „Оставка“. „Орлетата“ претърпяха поражение с 0:1 от Ботев Пловдив в мач от 4-ия кръг на А група.

Докато даваше интервюто си след срещата за телевизия Диема, феновете освиркаха наставника и подвикваха красноречиви лозунги да напусне поста, който заема към момента.

„Неприятна загуба, аз не мога да бъда недоволен от старанието на играчите, Ботев без голово положение вкараха гол. Жалко, че не успяваме ние да оползотворим положенията си. Може би и момчетата не могат да се успокоят и играят под напрежение. Ние продължаваме да работим“, сподели Неделчо Матушев.

„Със Славия не играхме лошо, но е жалко, че когато създаваме ситуации, не успяваме да ги оползотворим. Трябва малко повече старание, класа и спокойствие. Това ще дойде с резултатите, които на нас в момента ни липсват.“

Запитан за скандиранията на феновете, Матушев сподели: „Смятам, че ние си вършим работата, мисля, че и отборът се старае, показва лице, жалко, че не успяваме да вкараме, това искат и феновете, но жалко, че не успяваме да го направим. Ние продължаваме, футболистите са хора на Пирин, каквото трябва го правим.“