Разгневени фенове на Ботев Пд нахлуха в офиса на Димитър Христолов днес преди обед. Запалянковците дръпнаха конско на най-скандалния футболен шеф в България, и поискаха от него час по-скоро да продаде клуба.

„Жълто-черните” ултраси изненадаха Христолов, като отидоха при него направо от стадиона, където сутринта футболистите на Ботев трябваше да се съберат за първа тренировка. Тя обаче отново не се състоя, тъй като клубът няма нито треньор, нито какъвто и да било план за зимна подготовка. На стадион „Христо Ботев” се събраха едва 10-тина от българските футболисти, които бяха уведомени, че на този етап тренировки няма да има.

По информация на Гонг Христолов се е стреснал сериозно от нашествието на фенове в офиса му, и се е опитал да замаже положението с поредните обещания за скорошна развръзка по сделката.

„Дружелюбният” разговор при Митьо Селския бе прекъснат от полиция. Органите на реда изведоха около 40 привърженици на Ботев, които не оказаха никаква съпротива.

Минути по-късно пред офиса на Христолов се появиха Енрико Пичони и неговият помощник, и пред феновете италианският специалист е заявил, че ще разтрогне договора си с „канарчетата” и дотогава ще бъде в България само като турист.