Клубът на привържениците на Левски „София Запад” ще посрещне коледните празници, стоплен от детски усмивки. Феновете на „сините” от въпросната фракция бяха трогнати от историята на многодетно семейство, излъчено преди около седмица в ТВ риалитито „Размяна на съпруги 2”. Веселка Кръстева и Кирил Михайлов от София бяха участници в епизод 13, заедно с осемте си деца. Историята на фамилията бе много вълнуваща, като бяха излъчени проблемите на децата и възрастните, съсредоточени най-вече в осигуряването на жилище. След като бяха настанени за още година в общинския си дом в столичния квартал Дружба, Веселка, Кирил и цялото семейство получиха още поводи за радост.

Привържениците от „София Запад” изгледаха въпросния епизод 13, и не им трябваше много време, за да решат да организират бърза благотворителна акция. Най-голямата дъщеря на Веселка и Кирил се казва Паулина, на 20 години, и не скри от камерите, че е голяма фенка на Левски. Паулина е окичила стаята с плакати на „сините”, и призна, че се старае винаги да е на мачовете на любимия си отбор.

Така на привържениците се родила идеята да купят телевизор за семейството, при това още преди Коледните празници, за да може Паулина да събере всичките си братя и сестри пред екрана.

Днес част от феновете занесоха подаръка на фамилията, приети от майката Василка. Всички те се обединиха около обещанието да помагат и занапред, с каквото могат. „Синята” агитка обеща още през 2010 да води всички малчугани на мачове на Левски, и да им донесе клубни артикули. От своя страна всички деца на Василка и Кирил скандираха името на любимия клуб на семейството.