Пресаташето на ПФК Черно море Красимир Николов е успял да съдейства за бързото освобождаване на двама задържани фенове на отбора по време на мача срещу Литекс (1-1) в Ловеч вчера. След попадението на Рикардо Андре от агитката на гостите в изблик на радост е била хвърлена димка, след което са били задържани двама малолетни фенове. Повече от половин час пресаташето на моряците е “преговарял” с шефа на охраната, като се е застъпил за феновете, които се прибраха в крайна сметка на време у дома.

Изключително доволни от представянето на своите любимци в мача срещу Литекс са останали феновете на Черно море. 35 запалянковци, които наблюдаваха на живо срещата “дариха” с бурни аплодисменти всеки един от футболистите в заведение в Кьосевци, където се засякоха с отбора на връщане от Ловеч.

Междувременно стана ясно, че изпълнителният директор на Черно море Марин Маринов заедно с членовете на съвета на директорите на клуба е в София на срещата по повод седмицата на борбата срещу расизма, организирана от БФС. Заедно с шефовете за столицата отпътува и футболистът на “моряците” Масена Мателе Моке.