От фенклуба на Берое отрекоха, че след инцидент в Бургас преди мача с Черноморец от първенството вчера, трима души от агитката на отбора са приети в болница, предаде БТА.

Запалянковците на старозагорци признаха за спречкване с местни фенове в кафе „Розмари”, разположено в комплекс „Братя Миладинови”, но са категорични, че сериозно пострадали няма.

„Има само един пострадал. Всички наши бяха на стадиона и подкрепяха отбора. Няма приети в болница. Това е в общи линии, всичко друго е измислица”, пише в официалното становище на фенклуба на Берое за случая.

В бюлетина на ОДП-Бургас за инцидента се уточнява, че след сбиването е пострадал 21-годишният И.Д. от Стара Загора, който е с контузна рана на главата. Той е прегледан е от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и след това освободен.

Констатирано е, че освен него в инцидента са участвали 24-годишният М. Т., 26-годишният Е. И. и 21-годишният М. И., и тримата от Стара Загора. Работата по установяване на другите участници в сбиването продължава от служители на Второ РПУ - Бургас.