Българският букмейкър „Еврофутбол” ще раздава награди на най-умелите си играчи в нова промоционална игра, която ще стартира на 08.05.2009 г. (от 38-ми тираж).

 

Компанията ще раздаде в рамките на промоционална игра, наречена „Картите на „Еврофутбол” 50 000 броя тестета с карти и още 2 000 предметни награди.

 

Всеки, навършил 18 години, който е осъществил успешно предвиждане от поне пет срещи на талон в която и да е програма на българския букмейкър ще бъде възнаграден.  Освен паричната печалба за майсторските си умения, участниците ще получат и оригинално тесте с карти за покер. В някои от кутиите късметлиите ще намерят и 53-та карта– „Ти печелиш!”, която носи допълнителна награда, символно изобразена върху нея. Това са специална чаша, късметлийки залогометър, фирмен дъждобран и маркова футболна топка. Така всеки играч, заложил на поне пет мача, има уникалния шанс да си тръгне освен с парите от печалбата си и с още една или две награди от „Картите на „Еврофутбол”.

 

Подаръкът се получава срещу печеливша квитанция за залог в някой от букмейкърските пунктове.

 

Интересното в случая е, че „Еврофутбол” дава шанс едновременно и на почитателите на комбинациите, и на тези, които предпочитат правите колонки. Също така, е без значение дали даден играч е заложил 10 стотинки или 10 лева на талон. Важно е да спечели и така печели двойно като прибира и награда.

 

 

Инициативата на българската букмейкърска къща е насочена към участниците в игрите, организирани от „Еврофутбол” и репликира към всички, които желаят да спечелят наградите да покажат своите майсторски умения в залозите за спортни събития.

 

Промоционалната игра „Картите на Еврофутбол” ще продължи до изчерпване на количествата и ще се провежда във всички букмейкърски пунктове в цялата страна. Подробните правила са разпространени в мрежата на „Еврофутбол” и в корпоративния уеб сайт.

 

Желаем успех и късмет на всички участници!