Най-новото попълнение на ЦСКА стана бившият нападател на тима Евгени Йорданов. Острието бе на лагер с Вихрен, но в последния момент се отказа да подписва договор със санданчани и се върна на „Българска армия”. „Малко неочаквано за мен старши треньорът на ЦСКА господин Младенов ми звънна, попита ме дали желая да се присъединя към ЦСКА, моят отговор бе положителен и така се стигна до трансфера.

Играчът сподели и своето виждане за конкуренцията в ЦСКА. "Всеки е длъжен да се доказва постоянно, никой не е сигурен за мястото си. Мен ме вълнува да нямам контузии, а старши треньорът ще преценява кой, кога и как може да помогне на отбора,” каза Йорданов пред Гонг.

„Наистина се получи малко неприятна ситуация, аз веднага съобщих на Филип Филипов, че имам предложение от ЦСКА, мисля, че всеки на мое място би постъпил по този начин. Просто така се получи, имахме договорка, ако бях подписал, сигурно щях да остана там. Три-четири дни съм се подготвял с Вихрен, не подписах, защото бяхме на лагер извън България,” обясни нападателят ситуацията с Вихрен.

„Пожелавам си да съм здрав, да няма контузии, да помогна с каквото мога на отбора и накрая да се поздравим с поредната шампионска титла,” завърши Йорданов.