Представителният мъжки отбор на Етър се мести в Сливен, съобщи административният директор на клуба Радин Хаджиев. В 16,00 часа футболистите и старши треньорът Сердар Даят се качват в автобуса и заминават. Договорът с Йордан Лечков за ползване на базата и хотел „Спортпалас" до края на първенството при пълен пансион е подписан след преговори, продължили час и половина. Това означава, че и официалните мачове ще се играят под сините камъни. Според Хаджиев сумата, която ще платят за всичко, е по- ниска в сравнение с тази, която ще им струва престоят във В. Търново за същия период от време.

Предвидената за утре контролна среща със Светкавица Търговище няма да се играе на стадион „Ивайло". Причината е в наемът, който е поискан от управителя на Общинско предприятие „Спортни имоти" Пламен Колев. Радин Хаджиев определи сумата като „смешна". Става дума за 300 лева, които се дължат за контролни мачове, уточни Пламен Колев. Освен това старши треньорът Сердар Даят не е доволен и от състоянието на терена.

Основният акционер в клуба Фейзи Илханлъ, който утре трябваше да даде пресконференция, е бил снощи във В. Търново, но тази сутрин си е заминал. От тук насетне той ще бъде и изпълнителен директор на Етър- 24. Заемалият до сега поста Ендер Дурмушев остава на този етап в клуба. На 16 март ще има Общо събрание, което ще направи промени в Съвета на директорите. Какви ще са те не беше уточнено.

Радин Хаджиев подчерта, че базата на клуба остава във В. Търново и тук ще функционира школата. На въпроса дали ще се полагат грижи за нея, той отговори, че щом я има значи е финансирана от клуба. Твърденията, че школата се самоиздържа с парите от таксите, внасяни от родителите, административният директор определи като „лични мнения”, с които не е съгласен.