Последният в класирането на А група отбор Етър Велико Търново ще изиграе контролна среща с Тунджа 1915 Ямбол утре /19 февруари/ от 15:00 часа на градския стадион в град Елхово, информира elhovonews.info.

От няколко дни отборът на Етър 1924 е акостирал в град Сливен, където ще се готви и играе мачовете си през пролетния полусезон. В града на стоте войводи „виолетовите” от Велико Търново ще живеят, тренират и играят, като ще ползват стадион „Хаджи Димитър” и базата и хотел „Спорт палас” през целият предстоящ полусезон в А група.

Отборът от Ямбол се намира в средата на таблицата във В югоизточна група. През почивните дни отборът от Ямбол, надигра в благотворителна контрола Дунав – Русе с минималното 1:0. Треньор на Тунджа 1915 Ямбол е популярният елховски футболист – Димитър Иванов, който е отбелязал най-бързия гол във вечното дерби Левски – ЦСКА с екипа на червените.

Припомняме, че двата отбора на Тунджа и Етър точно преди една година се изправиха един срещу друг на стадиона в Елхово в нулево реми, когато наставник на „виолетовите“ все още бе Цанко Цветанов.