Отборите на Етър Велико Търново и Славия не успяха да излъчат победител в мача от 13-я кръг на А група и завършиха при резултат 1:1. Двата тима реализираха по едно попадение през двете полувремена. Славия откри при гостуването си в 21-та минута чрез Владислав Златинов. Домакините обаче измъкнаха точката чрез Дормушали Саидходжа, разписал се в 72-та минута.

Агитката на домакините за пореден път изрази недоволството си към ръководството, този път чрез плакат с надпис "Свободен Етър".

Срещата на стадион „Ивайло“ започна по-добре за гостуващия тим. В 21-ата минута Владислав Златинов се възползва от грешка в защитата на домакините и с красив удар се разписа във вратата на Етър. Голът е първи за столичани след шест поредни шампионатни мача, в които те не се бяха разписвали във вратите на съперниците.

В 33-ата минута Славия имаше възможност да вкара втори гол, но удар на Петър Димитров срещна гредата на вратата на Етър. В края на първото полувреме защитата на Славия изби от голлинията удар на Касъл.

В началото на втората част опасни удари на Петър Димитров и Здравко Лазаров бяха избити от вратаря Павле Велимирович.

В 71-ата минута Нери центрира отдясно и Дормушали Саидходжа реализира за 1:1, осигурявайки точката в полза на домакините. До края на срещата Славия опита да достигне до победата, а пропуски направиха Здравко Лазаров и Владислав Златинов.

Отборът от София няма победа в седем поредни двубоя за първенство и в осем мача поред във всички турнири. След това равенство възпитаниците на старши треньора Мартин Кушев запазват деветата си позиция с актив от 16 точки. Етър се намира на предпоследното 15-о място с едва 8 спечелени точки.