Младият талант на Локомотив Пловдив Ерол Садъков разкри в предаването „Голлиния”, че баща му – наставникът на първия тим на „смърфовете” – Аян Садъков, го е оставил сам да избира попрището, на което да се развива.

18-годишният Ерол в момента се намира в Турция, където ще представя страната ни на международен моден форум. Той моделства от няколко месеца, но бързо се наложи в тези среди, освен това Садъков разкри, че за него футболната кариера е преди всичко останало.

Любопитното е, че Ерол участва и в последния клип на фолк дивата ДесиСлава. Самият той разкри пред Гонг, че не се е притеснявал по време на снимките.

„Трудно се съчетават двете професии, но става - с режим. Футболната кариера е на първо място, всичко останало е на заден план. Аз съм в модата, когато имам свободно време. Засега за всичко намирам време”, сподели Ерол.

Колкото до намеренията на баща му, младият модел каза: „Не, докато той е треньор на Локо Пд, аз няма да играя в първия отбор. Трудно е да обясня защо. Той не гледа с много добро око на тези модни мои изяви. Оставил ме е обаче сам да избирам какво ще правя.”

„Финалът на този конкурс е в събота. Ще покажа тук националната носия. Надявам се да представя достойно България”, завърши Ерол Садъков.

Още любопитни новини четете ТУК!