Гласеният за ново попълнение на Левски Еньо Кръстовчев заяви след първата си тренировка на „Герена”, че шефовете на двата клуба вече са се разбрали относно трансфера му.

„Президентите са се договорили. Данчо Андреев се връща в петък и ще се разберат. До петък ще тренирам с Левски”, разкри нападателят на Марек Дупница.

Еньо Кръстовчев сподели за Гонг, че преминаването в клуб като Левски е една страхотна възможност.

„Аз разбрах за интерес от страна на Левски преди два-три дни. Откога ме следят, трябва да кажат мениджърите ми”, продължи Кръстовчев.

Агент на играча е Емил Данчев. Човекът, който движи правата на Бербатов, заяви пред Гонг, че двата клуба тепърва трябва да се договорят, а след това ще се водят разговори и за личния контракт на тарана.

„Добре се чувствам, ще работя и ще дам всичко от себе си, за по-големи успехи на Левски”, отсече Еньо Кръстовчев.

„Не съм имал проблеми с Марек. Не исках да преподпиша с отбора и не пътувах за Турция. Казаха ми, че няма да пътувам, а после като не отидох ме отстраниха. Казаха, че съм дисциплинарно уволнен, но това са несериозни неща”, рече Кръстовчев.

„Разговарях със Станимир Стоилов, но това ще си остане между нас. Момчетата в съблекалнята ме приеха много добре, те са истински професионалисти”, отбеляза Кръстовчев.

„Ще се боря за място в отбора, в състава има много добри и млади футболисти”, допълни голмайсторът. „Няма значение от кой отбор съм бил, като малък”, загадъчно завърши Еньо Кръстовчев.