Емил Костадинов заяви пред Гонг, че настроението в ЦСКА преди предстоящия мач с Марек от 28-ия кръг на А футболна група е нормално. „Очаква ни един тежък двубой, в който, ако играем така, както можем, ще победим. Отборът на Марек е съставен от добри футболисти, има добър треньор, които се борят за оцеляване и това ще направи мача още по-интересен. Знам, че съперникът играе не по-грубо, а по-здраво, но това е позволено във футбола. Нашите играчи са свикнали на това – всички отбори, с които играем, играят по този начин. Надявам се, че съдията ще направи така, че двата тима играят коректно”, коментира членът на Управителния съвет на „червените”.

Костадинов не пожела да коментира съдийската смяна на Станислав Тодоров с Цветан Георгиев. „Със съдийството не се занимавам. Имам пълното доверие на българските рефери. С изключение на съдията на срещата между Левски и Берое мисля, че нашите рефери се справят много добре”, заяви шефът в „армейския” клуб.

На въпрос, дали Локомотив София може да излезе начело в класирането, босът каза: „В България всеки може да победи всеки. Защо Локомотив да не победи Левски. Първенството този сезон е много интересно с много обрати. По този начин мисля, че ще върнем хората по стадионите и всички футболни деятели ще започнат да работят за футбола. Тези, които обичат ЦСКА трябва да идват и да ни помагат не само в добрите моменти, но и в тежките. Надявам се, тези, които милеят за клуба, да дойдат”, каза още Костадинов.