Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков и членът на управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов заявиха, че нито Боби Михайлов,

„Някой е излъгал Наско много жестоко и дано това да не е треньорът на Черноморец, който преди мача с ЦСКА вижда по различен начин. Не съм влизал в съдийската стая и преди и след мач. Единствено преди срещата се видях с Боре Александров. Никой не ни е питал за Антон Генов.”, каза членът на управителния съвет на ЦСКА”, коментира Костадинов специално за Гонг.

„Не сме разговаряли на тази тема- за съдията. 1000% съм сигурен, че никой не ни е питал за съдията”, добави Наско Сираков.

„Нещата между двамата треньори не са съвсем съпоставими. Младенов може само да си мечтае и има много работа пред него, ако иска да постигне това, което направи Мъри. Бъдещето на Левски се свързва със Станимир Стоилов”, коментира изпълнителният директор на „сините” специално за Гонг.

„И двата клуба поискаха оставките на Дисциплинарната комисия. В този Изпълком сме 15 човека, много трудно 2 или трима могат да променят статуквото. Нашият глас отговаря на всеки един друг глас в Изпълкома”, Избягваме да се намесваме в работата на БФС. По каквато и да е причина, ако опитаме да се намесим, ще бъдем обвинени, че защитаваме интересите на Левски или ЦСКА. В момента ние сме обвързани с клубове и затова понасяме доста негативи”, сподели Емо.

„Мисля, че и Боби и Данчо анонсираха, че на следващия Изпълком ще се вземат сериозни и адекватни решения. Например, да спазваме законите по лицензирането на УЕФА, които са задължителни. Мисля, че е дошло времето. По този начин да стане намаляването на отборите в групата. Има един турски отбор във Втора дивизия – Елазикспор, който играе 13 мача този сезон като гост, а след това ще играе като домакин, защото не си е оправил стадиона”, каза Сираков.

„Надявам се съдията да се справи и да защити името на българските съдии. Аз лично съм чувал Наско да предлага да се сменят някои хора от комисиите, но в Изпълкома сме 15 човека. Имаме повече негативи, че сме членове на Изпълкома. Той не можеше да вземе решение за дублиращите отбори, но лошото е, че това няма да може да стане и през следващата година, Ние плащаме на държавата за нещо, в която тя не е вложила нищо. Аз предложих нещо. Наемът, който ни взимат всеки месец да се влагат в базите и стадионите”, добави Костадинов.

„Няма всяка година да се молим за дублиращи отбори. Бяхме го решили и след 8 месеца се решава, че нямаме право да взимаме това решение. Юристите трябва да питаш.Има хора в изпълкома, Ние гласуваме за решение и след 8 месеца се оказва, че не можем да гласуваме това. Мерси, аз не искам повече дублиращи отбори.

Предполагам че Боби има вече някакво решение. Делегирали сме му да търси и да избере треньор. Когато трябваше да избирам треньор на Левски – аз го избрах. Той ще направи предложение, ние ще си кажем неговото мнение”, завърши Наско Сираков.