Старши треньорът на Локо Пд Емил Велев потвърди пред Дарик радио, че преговаря с Николай Дюлгеров. Днес в-к „Марица” информира ,че от вторник юношата на Левски и бивш играч на ЦСКА ще започне с Локомотив.

„На този етап сме в преговори с Дюлгеров, заяви Велев. Той е добър футболист, с опит в А група и аз го искам. Ще е добре да се подсилим с футболист в халфовата линия. Не знам кога ще стигнем до споразумение , но веднага щом се разберем и той ще заиграе за Локомотив.”

Ето кратката футболна история на Дюлгеров: Роден е на 10 март 1988 г. в София. Започва своята кариера в ДЮШ на Левски (София). След навършването на пълнолетие подписва договор през есента на 2006 г. с отбора на Славия. За Славия е играл в 4 контроли, а през зимната пауза на сезон 2007/2008 е преотстъпен на Миньор (Перник), където играе в продължение на два сезона.

През 2011 играе в ПФК Лудогорец 1945 (Разград) и записва 9 мача в "Б" ПФГ. В началото на 2012 година преминава със свободен трансфер в ЦСКА, подписвайки договор за половин година.