Словакът Даниел Киш ще започне на вратата да Левски н утрешната среща на вицешампионите срещу Ботев.

„Дани е добър вратар и ние трябва да му дадем шанс. От друга страна за нас е важно да го видим в този мач”, коментира наставникът Велев.

Новият старши треньор на Левски Емил Велев заяви на пресконференцията си преди мача с Ботев Пловдив, че тимът му ще атакува с много хора „канарчетата”.

„В дните след мача с белорусите говорихме с момчетата. Няма време за навеждане на глави и неудачни изяви. Вярвам, че футболистите ще покажат максимума от своите възможности”, каза Велев.

Специалистът разкри, че Лъчезар Балтанов ще замени контузения Живко Миланов на поста десен бранител в утрешната среща от втория кръг на А група.

„Гошо Петков има проблеми в слабините и ще бъде опериран. Очаквам до две-три седмици да е готов. Живко трябва да е на линия за двубоя с БАТЕ Борисов”, допълни Кокала.

„Преди два дни казах в едно интервю, че играчите на Левски трябва да играят на два, три, до четири поста. Сигурен съм, че ако пусна Гонзо като ляво крило ще се справи. Същото ще е ако играе зад нападателя или като таран”, натърти Емил Велев.

Доскорошният асистент в щаба на Левски отбеляза, че ако има дузпа в следващите мачове на „сините” той ще определи изпълнителя. Дузпите се превърнаха в абсолютен кошмар за отбора, след като три пъти Левски пропусна да вкара от 11 метра в последните си три срещи.